Notice: Undefined offset: -1 in /sites/thornicobuilding.com/www/wp-content/themes/thornico-building/templates/template-availability-tool-results.php on line 48 Notice: Undefined offset: -1 in /sites/thornicobuilding.com/www/wp-content/themes/thornico-building/templates/template-availability-tool-results.php on line 52

Beste match

2772 / 2e etage

De mogelijkheden zijn eindeloos met 2772m2. Breng al uw afdelingen onder op één aaneengesloten etage. Alle moderne voorzieningen zijn binnen handbereik en het bruisende stadsleven om de hoek. Perfect voor een grote organisatie die graag feeling met de stad behoud. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Interesse? Neem contact op

1362 / 3e etage

De mogelijkheden zijn eindeloos met 1362m2. Breng al uw afdelingen onder op één etage, welke al verdeeld is in meerdere kleine units. Alle moderne voorzieningen zijn binnen handbereik en het bruisende stadsleven om de hoek. Perfect voor een grote organisatie die graag feeling met de stad behoud. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Interesse? Neem contact op

Nét iets meer ruimte

66 / 9e etage

Is het uw wens om een compact kantoor in het hartje van de stad te hebben? Het liefst met een goed uitzicht? En om de hoek van de Wittedewithstraat? Dat kan in het Thornico Building.

Interesse? Neem contact op

68 / 6e etage

Op de 6e etage zijn diverse ruimtes van verschillende afmetingen beschikbaar. De kantoorruimtes kunt u geheel naar wens inrichten. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.

Interesse? Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.