Duurzaamheid voorop

Thornico Building heeft de grootste groene gevel van Europa. Totaal 5000m2 geveloppervlak van de garage is begroeid met klimopplanten en draagt bij aan CO2 reductie en fijnstoffiltering.

Lees meer

Eigen parkeergarage

Dankzij de (deels) overdekte milieuvriendelijke parkeergarage met bijna 800 plekken heeft u nooit parkeerproblemen in het centrum van de stad.

24/7 service

Een in-house serviceteam staat 24/7 voor u klaar voor allerlei technische en huishoudelijke verzoeken. Richard is de beheerder en draagt persoonlijk zorg voor allerhande verzoeken, daarnaast worden uw gasten alle werkdagen vriendelijk ontvangen door Kimberley aan de receptiebalie.

Bijenvolkeren op het dak

Het hele jaar door leven drie bijenvolken bovenop het groene dak van het Thornico Building. En dat levert elk jaar heerlijke verse honing en medewijn op. Volg ze op onze webcam!

Lees meer

Eindeloze mogelijkheden

Dankzij het rijke aanbod aan diverse bedrijfsruimten zijn er allerlei doorgroeimogelijkheden. In het Thornico Building groeit u niet snel te groot.

Company Karma

Company Karma zit in het DNA van Thornico: “doing well by doing good” Thornico Building streeft er daarom altijd naar om een positieve impact op de stad Rotterdam te hebben, voor zowel mens als natuur.